Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Carpoint 3-punts veiligheidsgordel

(1)
Op voorraad

27,99

25,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint 3-punts veiligheidsgordel

De 3-punts heupgordel van Carpoint is verstelbaar aan één kant.

Specificaties: Carpoint 3-punts veiligheidsgordel

 • Naam: 3-punts veiligheidsgordel
 • PLU: 1012156
 • Merk: Carpoint

Recensie: Carpoint 3-punts veiligheidsgordel

 • Autogordels achter
  Blanken, 22-06-2017
  Gordels voor achterin mijn Citroen Ami oldtimer. Geen plaats voor rolgordels, dus 'ouderwetse' vaste gordels besteld. Vlot geleverd, maar wel even schrikken...

  Op de doos zijn verschillende stickers aangebracht, waaruit blijkt dat deze gordels alleen nog goedgekeurd zijn als '3e zit' voorin vracht/bestelwagens! Stickers zitten precies over het CE-keurmerk heen... Blijkbaar is er iets veranderd in de regelgeving.

  Maar goed, ik heb nu deugdelijk bevestigde driepuntsgordels achterin, beter dan niets!

  Twee sterren voor gebruiksgemak, verstellen kost nu eenmaal meer moeite met een vaste gordel, af en toe even tobben...
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief