Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Carpoint 2-weg USB aanstekerdoos

Op voorraad

12,49

8,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint 2-weg USB aanstekerdoos

De 2-weg USB aanstekerdoos van Carpoint is een handige oplossing als u 5 volt apparaten in uw auto op wilt laden. Zeker als u een langere autorit heeft kan het voorkomen dat uw apparaten leeg raken. Met behulp van de 2-weg USB aanstekerdoos is dit geen probleem meer. Steek simpelweg de aanstekerdoos in uw sigarettenaansteker en de USB lader is klaar om gebruikt te worden. Er zijn 2 USB's beschikbaar dus u kunt altijd twee apparaten gelijktijdig opladen. U kunt verschillende producten opladen via de USB lader, denk hierbij aan uw tablet, telefoon, mp3 speler of PDA.

Specificaties: Carpoint 2-weg USB aanstekerdoos

  • Naam: 2-weg USB aanstekerdoos
  • PLU: 1178771
  • Merk: Carpoint
  • Aansluitspanning: Sigarettenaansluiting 12V
    USB aansluiting 5V
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Recensie: Carpoint 2-weg USB aanstekerdoos

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief