ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Carpoint 150W ventilator met verwarming

Binnenkort leverbaar

24,99

19,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint 150W ventilator met verwarming

Handige ventilator met ingebouwd verwarmingselement ter ondersteuning van de autoventilator. Ook geschikt om de binnenzijde van de autoruit te ontdooien.

Eenvoudig op het dashboard te bevestigen met schroeven of dubbelzijdige tape. De ventilator is los te koppelen van zijn voet en met de hand te richtten. Zo kunnen plekken waar de normale ventilator niet bij kan ijsvrij worden geblazen.
Ook te gebruiken als normale ventilator.

De ventilator is gezekerd op 20 ampère. Sluit geen andere apparaten aan op uw 12 volt sigarettenaansteker als de ventilator in gebruik is.

Specificaties: Carpoint 150W ventilator met verwarming

  • Naam: 150W ventilator met verwarming
  • PLU: 1013029
  • Merk: Carpoint
  • Aansluitspanning: 12 Volt
  • Vermogen: 150 watt, 20 ampère

Recensie: Carpoint 150W ventilator met verwarming

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief