Carpoint 12 volt Stekkerdoos Premium

Op voorraad
Vanaf:

10,49

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint 12 volt Stekkerdoos Premium

Deze 12 volt Stekkerdoos Premium van Carpoint wordt aangesloten in de aansteker aansluiten binnen de auto en kan tot 3 extra 12 volt aansluitingen zorgen. Deze is gemakkelijk te bevestigen door middel van tape of schroeven. De Stekkerdoos is voorzien van een zekering op 10 ampère en heeft een led ingebouwd om te zien of er spanning op staat.

Specificaties: Carpoint 12 volt Stekkerdoos Premium

  • Naam: 12 volt Stekkerdoos Premium
  • PLU: 1013741C
  • Merk: Carpoint
  • Voltage: 12 volt
  • Vermogen: 10 ampère
  • Uitvoering: 3 in 1 premium 4 in 1 premium

Recensie: Carpoint 12 volt Stekkerdoos Premium

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief