Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Carpoint 12-volt Splitter met USB

Op voorraad

19,29

14,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carpoint 12-volt Splitter met USB

Een enorm handige oplossing voor als er geen autolader voor handen is voor mobiele apparatuur die zich oplaad via een USB aansluiting van 5 volt. Daarnaast heeft deze oplader ook twee aansluitingen van 12 volt. Deze is simpel aan te sluiten aan de sigaretten aansteker. Er kunnen meerdere apparaten op worden aangesloten, waaronder producten die gebruik maken van een USB oplader.

Specificaties: Carpoint 12-volt Splitter met USB

  • Naam: 12-volt Splitter met USB
  • PLU: 1100276
  • Merk: Carpoint
  • Aansluiting: 2x 12 volts
    2x USB van 1 Ampère - 5 volt

Recensie: Carpoint 12-volt Splitter met USB

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief