2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Care Plus Waterproof bandage

Niet op voorraad
6,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Waterproof bandage

De Care Plus Waterproof bandage kunt u over een pleister of verband aanbrengen om de wond te beschermen tegen water en vuil. Het verband is gemaakt van 100% crêpe rubber, wat flexibel, sterk en ademend is. Het verband is zelfhechtend zodat u geen andere pleisters of dergelijke nodig heeft om het verband te fixeren. Het plakt niet aan uw huid of haar, waardoor u het verband pijnloos kunt verwijderen.

Specificaties: Care Plus Waterproof bandage

  • Naam: Waterproof bandage
  • PLU: 1203707
  • Merk: Care Plus
  • Materiaal: 100% crêperubber
  • Inhoud: 50 x 6 cm
  • Afmeting : Verpakking: 15 x 72 x 112 mm (l x b x h)
  • Gewicht: ± 35 gram

Recensie: Care Plus Waterproof bandage

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief