Care Plus Pop-Up headnet hoofdklamboe

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Pop-Up headnet hoofdklamboe

Het Care Plus Pop-Up headnet is een comfortabele hoed met geïntegreerde hoofdklamboe. Ideaal voor wandelen, vissen en kamperen in noordelijke gebieden. Dit hoofdnet is zeer fijnmazig en beschermt tegen muggen, vliegen en heel kleine insecten zoals knutten (midges). Doordat het net zo fijnmazig is, is de luchtstroom in dit net lager dan bij andere hoofdnetten. Dit net is daarom niet geschikt voor (sub)tropische bestemmingen, omdat dit tot benauwdheid kan leiden.

Gebruiksgemak

Het Pop-Up hoofdnet is verkrijgbaar in één maat: one size fits all. De hoed is gemakkelijk op te vouwen en springt automatisch terug in zijn vorm bij het uitpakken. Dankzij de groene kleur is het gemakkelijk om door het net heen te kijken.

Specificaties: Care Plus Pop-Up headnet hoofdklamboe

 • Naam: Pop-Up headnet hoofdklamboe
 • PLU: 1178938
 • Merk: Care Plus
 • Afmetingen: 35 x 58 cm (Ø x h):
 • Maasgrootte: Ø 1010, draaddikte 50 denier
 • Impregnatie: Geen
 • Gewicht: ± 68 gram
 • Bijzonderheden: Vervaardigd van duurzaam polyestervezel
  Niet geïmpregneerd
 • Tip: Bewaar het hoofdnet in de bijbehorende hoes op een donkere plaats
  Was deze hoed met ingebouwd muskietennet met de hand
  Gebruik een chloorvrij wasmiddel
  Het hoofdnet niet strijken of in de droger doen
  Niet geschikt voor de stomerij

Recensie: Care Plus Pop-Up headnet hoofdklamboe

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief