Care Plus Natural Cirtiodiol Anti-insect spray

Schrijf een review

Op voorraad
Vanaf:

10,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Natural Cirtiodiol Anti-insect spray

Deze ant-insect spray van Care Plus is een sterk insectwerend middel op basis van Citriodiol (lemon-eucalyptus extracten). De anti-insect spray is effectief tegen muggen, teken en knutjes. Een groot voordeel is dat deze muggenspray geschikt is voor kinderen vanaf 3 maanden. Dit omdat er geen DEET verwerkt is in het product. En biedt tot wel 6 uur bescherming tegen stekende insecten en teken.

Voorkom beten en steken met anti-insect natural

In je medicijnkastje of reistas mag een goed anti-muggenmiddel niet ontbreken. Een insectenbeet is vervelend maar kan bovendien ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Vooral als u in een tropisch land op reis bent. Denk hierbij aan ziektes zoals malaria, gele koorts, knokkelkoorts en de ziekte van lyme. Verkrijgbaar in 15 ml, 60 ml en 100 ml varianten.

Specificaties: Care Plus Natural Cirtiodiol Anti-insect spray

  • Naam: Natural Cirtiodiol Anti-insect spray
  • PLU: 1225691C
  • Merk: Care Plus
  • Materiaal: Antimuggenspray van Citriodiol
  • Geschikt voor: Kinderen vanaf 3 maanden
  • Bijzonderheden: Tast kunstof niet aan
  • Inhoud: 100 ml 15 ml 60 ml

Recensie: Care Plus Natural Cirtiodiol Anti-insect spray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief