Care Plus Mosquito net solo box klamboe

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Mosquito net solo box klamboe

Deze een persoons klamboe van Care Plus is de perfecte klamboe voor op reis, maar ook thuis en biedt optimale bescherming tegen stekende insecten. Met een gewicht van 465 gram eenvoudig mee te nemen als u onderweg bent. Mesh grootte 156, conform de Wereldgezondheidsorganisatie norm.

Klamboe is van levensbelang

Als u op reis gaat in een subtropisch of tropisch land dan is het ontzettend belangrijk om goed beschermt te zijn tegen gevaarlijke ziektes. Denk hierbij aan malaria, knokkelkoorts, gele koorts of het West-Nijlvirus. In gebieden waar malaria heerst (kan verschillen per seizoen) heeft u altijd een geïmpregneerde klamboe nodig. Als u de solo box klamboe koopt dan kunt u besmetting voorkomen.

Specificaties: Care Plus Mosquito net solo box klamboe

  • Naam: Mosquito net solo box klamboe
  • PLU: 1178944
  • Merk: Care Plus
  • Afmetingen: 2000 x 900 x 1800 mm (l x b x h)
    Verpakking 130 x 280 mm (Ø x h)
  • Maasgrootte: 156 conform WHO
  • Impregnatie: Ja
  • Gewicht: 465 gram

Recensie: Care Plus Mosquito net solo box klamboe

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief