Care Plus Mosquito net lichtgewicht bell klamboe

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Mosquito net lichtgewicht bell klamboe

Deze lichtgewicht klamboe van Care Plus is uw ideale reisgenoot tijdens subtropische of tropische reizen. Met slechts 480 gram is deze klamboe tot 20% lichter dan een regulier net. De meshgrootte van 156 is conform de norm van de Wereldgezondheidsorganisatie. Geschikt voor 1 of 2 personen.

Geïmpregneerde klamboe

Deze klamboe is geïmpregneerd wat ervoor zorgt dat muggen en andere steek insecten niet landen op of steken door de klamboe. Hierdoor bent u beschermt tegen gevaarlijke ziekten zoals malaria, knokkelkoorts, gele koorts en het West-Nijlvirus. Zorg wel dat u de klamboe goed gebruikt ter voorkoming van een insecten steek. Met een minimale impregnatie dosis heeft u plezier van deze klamboe tot 3 jaar bij dagelijks gebruik. Zorg wel dat u uw handen wast na aanraking met de klamboe.

Optimale bescherming

Deze klamboe beschermt u 's nachts van stekende insecten, maar overdag dient u natuurlijk ook goed beschermt te zijn. Combineer deze klamboe dan ook met andere anti-insect producten, zowel overdag als 's nachts. Gebruik de klamboe in een goed geventileerde ruimte en inspecteer het net regelmatig om te zorgen dat u optimaal beschermd blijft.

Specificaties: Care Plus Mosquito net lichtgewicht bell klamboe

  • Naam: Mosquito net lichtgewicht bell klamboe
  • PLU: 1178941
  • Merk: Care Plus
  • Afmetingen: 8500 x 2250 mm (ø x h)
  • Impregnatie: Ja tot 3 jaar bij dagelijks gebruik of 20x wassen op 30°
  • Gewicht: ± 480 gram

Recensie: Care Plus Mosquito net lichtgewicht bell klamboe

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief