Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Care Plus Flexible Earplugs oordopjes

Niet op voorraad
9,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Flexible Earplugs oordopjes

De Care Plus Flexible Earplugs oordopjes zijn gemaakt van medische kwaliteit siliconen, wat goed kneedbaar is en daardoor de gehoorgang goed afsluit. De oordopjes zijn ontwikkeld ter bescherming tegen water, tijdens zwemmen en andere sporten in of op het water (tot maximaal 5 meter diepte). Daarnaast bieden ze ook bescherming in andere omstandigheden. Ze zijn bijvoorbeeld ook bruikbaar tegen geluid, stof, druk en wind. De oordopjes zijn wasbaar en meerdere keren te gebruiken. Elke verpakking bevat 4 oordoppen.

Gebruik in het vliegtuig

De flexibele oordopjes zijn prima geschikt voor gebruik in het vliegtuig. Ze beschermen tegen oorpijn bij drukveranderingen en daarnaast verminderen ze het lawaai.

Gebruik bij kinderen

De oordopjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor een kind is een halve oordop voldoende groot om de vorm van het oor aan te nemen, knip hiervoor een oordop in twee gelijke delen.

Specificaties: Care Plus Flexible Earplugs oordopjes

  • Naam: Flexible Earplugs oordopjes
  • PLU: 1203708
  • Merk: Care Plus
  • Materiaal: Siliconen (medische kwaliteit)
  • Inhoud: Een verpakking bevat 4 oordoppen
  • Afmeting : 24 x 90 x 130 mm (l x b x h)
  • Kleur: Kleurloos
  • Geschikt voor: Volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar
  • Gewicht: ± 30 gram

Recensie: Care Plus Flexible Earplugs oordopjes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief