Care Plus Deet anti-insecten middel spray

Schrijf een review

Op voorraad
Vanaf:

2,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Deet anti-insecten middel spray

Care Plus Deet is het sterkst werende insecten middel dat verkrijgbaar is. Deze spray heeft een percentage van 40% en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik en is geregistreerd door de overheid. Verkrijgbaar in een flacon van 15 ml, 60 ml, 100 ml en 200 ml.

Bescherming

Deze spray biedt bescherming tegen stekende insecten zoals muggen, steekvliegen, knutjes en midges maar ook tegen bloedzuigers en teken. Geschikt voor gebruik in tropische bestemmingen als in Europese gebieden. Met de Deet 40% spray beschermt u uzelf overal 8 uur lang tegen ziektes zoals knokkelkoorts, gelekoorts, malaria en filariasis.

Gebruik

Deze spray zorgzaam op de onbedekte lichaamsdelen aanbrengen en niet op de huid die bedekt wordt met kledingstukken. Dit middel ook niet aanbrengen op beschadigde huid, op de lippen, bij de ogen en op plaatsen waar veelvoudige buiging van de huid plaats vind zoals elleboogholte en knieholte. Niet direct in het gezicht sprayen en minimaal 15 centimeter afstand van de huid houden. Bij voorkeur het anti-insecten middel overdag, tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aanbrengen. Bij gebruik voor het gezicht raden wij aan om eerst een kleine hoeveelheid in de palm van de hand te spuiten en daarna over het gezicht te verdelen. Maximaal één keer per dag opbrengen en geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar.

Specificaties: Care Plus Deet anti-insecten middel spray

 • Naam: Deet anti-insecten middel spray
 • PLU: 1009210C
 • Merk: Care Plus
 • Inhoud: Mini Spray: 15 ml>br>Spray: 60 ml
  XXL spray: 200 ml
 • Afmeting : 60 ml: 40 x 40 x 121 mm (l x b x h)
  200 ml: 60 x 60 x 155 mm
 • Geschikt voor: Kinderen vanaf 13 jaar
 • Gewicht: 60 ml: ± 80 gram
  200 ml: ± 231 gram
 • Bijzonderheden: Werkzaam voor 8 uur
 • Let op: Bevat de werkzame Deet stof
 • Inhoud: 100 ml 15 ml 200 ml 60 ml

Recensie: Care Plus Deet anti-insecten middel spray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief