Care Plus Camphor spray

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Camphor spray

Care Plus Camphor spray verhardt de huid en hierdoor heeft u minder kans op de vorming van blaren. Heeft u een flinke wandeltocht voor de boeg? Spray uw voeten, vanaf 2 tot 3 weken voorafgaand aan de tocht, dagelijks in met Camphor spray. Zorg dat u de spray meeneemt wanneer u op pad gaat, want ook tijdens het wandelen en na afloop komt deze spray van pas. Het verkoelt en verfrist uw vermoeide spieren en voeten. En krijgt u onverhoopt toch een blaar of een andere verwonding onderweg, dan kunt u Camphor spray gebruiken om de huid te reinigen, voordat u een (blaren)pleister aanbrengt. De pleister zal dan beter blijven plakken.

Specificaties: Care Plus Camphor spray

  • Naam: Camphor spray
  • PLU: 1203702
  • Merk: Care Plus
  • Inhoud: 60 ml
  • Afmeting : Ø 36 x 110 mm (d x h)
  • Gewicht: ± 70 gram

Recensie: Care Plus Camphor spray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief