Care Plus Blarenpleister

Op voorraad

5,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Blarenpleister

Een blaar of andere irritaties aan de voeten kunnen zich razendsnel vormen. Als de voeten een aantal uur overbelast worden of u draagt een dagje minder goed schoeisel dan is een blaar snel ontstaan. De Care Plus blarenpleister is verkrijgbaar in small en medium. U moet een blaar niet doorprikken, dan heeft u kans op infecties. U kunt beter een goede blarenpleister op de blaar plakken en deze verder met rust laten. Dankzij de pleister blijft de blaar vrij van water en vuil, ook kunt u de blarenpleister laten zitten tot deze zelf loslaat, dit is ongeveer tot 7 dagen.

Specificaties: Care Plus Blarenpleister

  • Naam: Blarenpleister
  • PLU: 1203705C
  • Merk: Care Plus
  • Inhoud: Small: 8 stuks
    Medium 5 stuks
  • Bijzonderheden: Waterproof
  • Maat: Medium Small

Recensie: Care Plus Blarenpleister

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief