Care Plus Anti-teek spray

Op voorraad
Vanaf:

2,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Anti-teek spray

Care Plus Anti-teek spray is een sterk tekenwerend middel op basis van lemon-eucalyptus extracten.

Veilig voor het hele gezin

Deze Anti-teek spray bevat geen DEET en kan daarom veilig gebruikt worden bij kinderen vanaf 3 maanden. Het middel is ook geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding, en kan gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid. Anti-teek spray beschermt tot 6 uur lang tegen tekenbeten en helpt zo de ziekte van Lyme te voorkomen.

Veilig gebruik van de spray

Om u optimaal te beschermen tegen tekenbeten adviseren we u om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Breng Care Plus Anti-teek spray aan op de onbedekte huiddelen. Houdt hierbij de vingers altijd vrij in verband met eten en drinken. Breng bij kinderen het teekwerende middel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Controleer het lichaam altijd nadat u in een bosrijk gebied bent geweest.

Specificaties: Care Plus Anti-teek spray

 • Naam: Anti-teek spray
 • PLU: 1251694C
 • Merk: Care Plus
 • Materiaal: Bevat lemon-eucalyptus extracten
 • Afmeting : 15 ml: 24 x 88 mm
  100 ml: 14,6 x 5,3 x 2,9 cm (l x b x h)
 • Geschikt voor: Alle bestemmingen
  Kinderen vanaf 3 maanden
 • Gewicht: 15 ml: 30 gram
  100 ml: 125 gram
 • Bijzonderheden: Beschermt tot 6 uur tegen teken
 • Inhoud: 100 ml 15 ml

Recensie: Care Plus Anti-teek spray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief