Care Plus Anti-insecten Deet gel 30%

Schrijf een review

Niet op voorraad

0,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Care Plus Anti-insecten Deet gel 30%

Care Plus Anti-insecten Deet gel 30% is een beschermende gel tegen malaria, gele koorts en dengue fever ofwel gele koorts. Care Plus is het sterkste insectenwerende middel dat verkrijgbaar is. Deet is effectief tegen stekende insecten (muggen, knutjes, midges, steekvliegen), maar ook tegen teken en bloedzuigers.

Care Plus adviseert een Deet percentage tussen de 30% en 50%. Een insectenwerend middel met een Deet percetage onder de 30% is niet effectief genoeg en een percentage boven de 50% heeft geen meerwaarde.

De gel is geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden. Het aanbrengen van de gel gebeurt volledig veilig op de blote huid en heeft een werkingsduur van 5,5 uur

Specificaties: Care Plus Anti-insecten Deet gel 30%

  • Naam: Anti-insecten Deet gel 30%
  • PLU: 1128350C
  • Merk: Care Plus
  • Inhoud: 30 ml
  • Afmeting : 23 x 88 mm (Ø x h)
  • Geschikt voor: Kinderen vanaf 3 jaar
  • Gewicht: 22 gram
  • Bijzonderheden: Werkzaam voor 5,5 uur
  • Let op: Bevat de werkzame Deet stof
  • Inhoud:

Recensie: Care Plus Anti-insecten Deet gel 30%

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief