Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Carasafe Stepfoot Darwin opstapvoetjes

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carasafe Stepfoot Darwin opstapvoetjes

De Carasafe Darwin opstapvoetjes zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks. De opstapvoetjes zijn geschikt voor het Darwin opstapje van Haba. De voetjes zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat u uw opstapje op ongelijke grond stabieler kunt plaatsen. Deze voetjes zijn niet gemaakt om uw opstap waterpas te zetten.

Specificaties: Carasafe Stepfoot Darwin opstapvoetjes

 • Naam: Stepfoot Darwin opstapvoetjes
 • PLU: 1165115
 • Merk: Carasafe
 • Kleur: Zwart
 • Gewicht: ±0.3 kg
 • Geschikt voor: Darwin/London opstapje
 • Bijzonderheden: Set van 4 stuks

Recensie: Carasafe Stepfoot Darwin opstapvoetjes

 • opstapvoetje
  Rob, 17-06-2016
  Ik ging een opstapje kopen en zag daarbij de voetjes liggen. Toen ik met het opstapje en de voetjes thuiskwam bleek ik er niets mee te kunnen. Het opstapje waarboven de voetjes lagen, paste niet. Het véél duurdere opstapje bleek alleen bij de voetjes te passen. Dus weer terug, kreeg wel geld terug maar was ook teleurgesteld.
  Misschien handig als de caissiere vraagt of u het juiste opstapje hebt voor de voetjes...
  Nu woon ik 15 km bij De Wit vandaan maar als dat 50 is, wordt het wel heel vervelend....
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief