Carasafe Carafoot Plus steunvoeten

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Carasafe Carafoot Plus steunvoeten

De Carafoot Plus is een set van vier onderplaten voor uitdraaisteunen met een breedte van maximaal 10 cm. Elke onderplaat komt met een stalen pen met beveiliging. Deze onderplaat is makkelijk te monteren. Dankzij de sterke en robuuste materialen is het ook geschikt voor zware uitdraaisteunen. Deze onderplaat zorgt voor een stabiele plaatsing van uw caravan zodat deze niet wegzakt in de grond. Deze steunvoeten zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de Carastack Plus ophoogblokken.

Specificaties: Carasafe Carafoot Plus steunvoeten

 • Naam: Carafoot Plus steunvoeten
 • PLU: 1152790
 • Merk: Carasafe
 • Maat: Grondmaat 18 x 13 cm (l x b)
 • Geschikt voor: Uitdraaisteunen met een breedte van maximaal 10cm
  Carastack Plus ophoogblokken
 • Inclusief: 4 stuks
  Stalen pen en beveiliging

2 Recensies voor: Carasafe Carafoot Plus steunvoeten

 • Draagvoetjes caravansteunen
  Govaarts, 05-07-2017
  De bijgeleverde splitpennen stonden te slap afgesteld waardoor deze bij niet opletten er uit drukte bij gebruik. Opletten bij uitdraaien dus.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Carafoot
  Patrick, 11-08-2016
  goed en stevig. makkelijk te bevestigen en veilig. Om te gebruiken in combinatie met ophoogblokken is wel een plankje van 2 cm dikte verrijst, vanwege de stapel uitsteeksels op de blokken, en het verhinderd ook het wegglijden van de poot ten opzichte van het blok.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief