CAN Haaks afvoerplug

Niet op voorraad

9,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: CAN Haaks afvoerplug

Haaks afvoerplug voor een gootsteen, wasbak of douche met een 90 graden afvoerleiding. Inclusief bijpassend dopje om de afvoer af te sluiten en zo de bak te vullen met water.

Specificaties: CAN Haaks afvoerplug

 • Naam: Haaks afvoerplug
 • PLU: 1115712C
 • Merk: CAN
 • Diameter: Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Inclusief: Bijbehorende stop
 • Maat slangaansluiting: Ø 20 mm Ø 25 mm

2 Recensies voor: CAN Haaks afvoerplug

 • Can afvoerplug haaks
  Wiebeb bakker , 18-10-2016
  Geen afvoer plug zo kort neemt geen ruimte in, ik gebruik deze op mijn schip keuken kastje is klein dus is dit de oplossing de slang moet wel de maximale doorlaat hebben geen vernauwing bij het slang einde 25 mm open niet op een tule drukken
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Prima
  Hoogeveen, 01-07-2016
  Voldoet aan wat een afvoer moet doen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief