Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Campingaz Spit and Forks braadspit

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz Spit and Forks braadspit

Het Campingaz Spit and Forks braadspit maakt het mogelijk om grotere stukken vlees en gevogelte te braden op de 2 Series RBS, 3 Series, 4 Series, Expert, Texas, RBS, C-Line en Delano barbecues. Het Spit and Forks braadspit kan automatisch draaien wanneer u deze combineert met een van de Rotisserie motors van Campingaz.

Specificaties: Campingaz Spit and Forks braadspit

  • Naam: Spit and Forks braadspit
  • PLU: 1242668
  • Merk: Campingaz
  • Geschikt voor: 2 Series RBS, 3 Series, 4 Series, Expert, Texas, RBS, C-Line en Delano barbecues
  • Tip: Bestel in combinatie met een van de Rotisserie motors van Campingaz zodat het braadspit automatisch ronddraait

Recensie: Campingaz Spit and Forks braadspit

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief