Campingaz Smart Cooler Electric koelbox

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
89,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz Smart Cooler Electric koelbox

De Campingaz Smart Cooler Electric koelbox is ideaal voor in de auto of camper. Dankzij het handige formaat past de koelbox perfect op een stoel en het deksel is zo ontworpen dat deze met één hand geopend kan worden.

Thermo-elektrische koelbox op 12 én 230 Volt

De Smart Cooler koelbox doet zijn naam eer aan. Deze slimme koelbox is uitgevoerd met twee vaste kabels, één met een 12 Volt stekker voor in de auto en eentje met een normale stekker voor 230 Volt. Er zijn geen andere handelingen nodig dan simpelweg een van de twee stekkers inpluggen, dankzij de ingebouwde omvormer. Beide kabels kunnen eenvoudig worden opgeborgen in een speciaal kabelcompartiment in de koelbox. Het deksel van het kabelcompartiment is uitgevoerd met twee uitsparingen zodat de andere kabel toch kan worden opgeborgen wanneer de koelbox in gebruik is.

Specificaties: Campingaz Smart Cooler Electric koelbox

 • Naam: Smart Cooler Electric koelbox
 • PLU: 1188903
 • Merk: Campingaz
 • Temperatuurbereik: Maximaal 16°C onder de omgevingstemperatuur
 • Aansluitspanning: 12 Volt DC
  230 Volt AC
 • Inhoud: 25 liter
 • Capaciteit: Er passen 6 flessen van 2 liter rechtop in de koelbox
 • Afmetingen: 37,8 x 26,7 x 46,0 cm (l x b x h)
 • Kabel lengte: 1,5 meter
 • Gewicht: ± 4 kg
 • Isolatie: 19 mm EPS (Expanded Polystyreen) schuim

Recensie: Campingaz Smart Cooler Electric koelbox

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief