Campingaz Powerbox Plus 36L koelbox

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz Powerbox Plus 36L koelbox

De Campingaz Powerbox Plus 36L elektrische koelbox is de grootste uit de Powerbox Plus serie. Bij gebruik op elektriciteit met behulp van een omvormer, koelt de Powerbox Plus 36L zijn inhoud tot 22°C koeler dan de omgevingstemperatuur

Stille ventilator

De verbeterde en zeer stille ventilator produceert maximaal 39 decibel. Het snoer en de stekker kunnen eenvoudig worden losgemaakt en opgeborgen wanneer de koelbox niet in gebruik is. Het ingebouwde opbergvak voor de kabel kan worden afgesloten waardoor het contact beschermd blijft tegen beschadigingen of water.

Antimicrobiële werking

De Powerbox Plus 36L heeft een antimicrobiële werking door middel van een toevoeging die geïnjecteerd is in het plastic. Daardoor neemt het plastic geen geuren op en kan er geen schimmelgroei plaatsvinden. Doordat deze toevoeging ín het plastic is geïntegreerd kan het er niet 'af slijten' en blijft deze altijd werkzaam. Met de nieuwe en moderne vormgeving, gemaakt van sterk en dik polypropyleen, blijft deze koelbox uren koel, ook wanneer hij niet is aangesloten.

Specificaties: Campingaz Powerbox Plus 36L koelbox

 • Naam: Powerbox Plus 36L koelbox
 • PLU: 1242676
 • Merk: Campingaz
 • Systeem: Thermo-elektrisch
 • Temperatuurbereik: Maximaal 22°C onder de omgevingstemperatuur
 • Aansluitspanning: 12 Volt
 • Inhoud: 36 liter
 • Afmetingen: 55 x 35 x 41,3 cm (l x h x b)
 • Gewicht: ± 6,2 kg
 • Isolatie: Polyurethaan (PU)
 • Bijzonderheden: Antimicrobiële werking

Recensie: Campingaz Powerbox Plus 36L koelbox

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief