Campingaz Party Grill R kooktoestel

(4)
Op voorraad

69,99

54,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz Party Grill R kooktoestel

De Party Grill R van Campingaz is een multifunctioneel gaskooktoestel: een goed alternatief voor traditionele kooktoestellen en barbecues.

Tal van mogelijkheden

Dit toestel biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u met deze Party Grill grillen, maar ook bakken of koken. U maakt eenvoudig en snel de meest heerlijk vlees of visgerechten klaar. U steekt het toestel eenvoudig aan door middel van de piëzo-ontsteking. Daarnaast heeft de Party Grill ook een waterreservoir onder de grill en zullen vetten en sappen niet aanbranden.

Advies: Bij gebruik van dit apparaat alleen de Campingaz gasfles type 904 of 907 gebruiken. Op de 901 is deze instabiel.

Specificaties: Campingaz Party Grill R kooktoestel

 • Naam: Party Grill R kooktoestel
 • PLU: 1045577
 • Merk: Campingaz
 • Vermogen: 1350 watt
 • Kooktijd 1 liter water: 6 minuten
 • Branders: 1x 1350 watt
 • Brandstof: Mix van butaan en propaan
 • Verbruik: 99 gram per uur
 • Gewicht: 2,2 kg
 • Bijzonderheden: Bij gebruik van dit apparaat alleen de Campingaz gasfles type 904 of 907 gebruiken

4 Recensies voor: Campingaz Party Grill R kooktoestel

 • De ideale campinggrill
  Andy, 09-05-2017
  Eenvoudig in gebruik getest na aankoop
  de eenvoud zelf
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • value for money
  Lowie, 17-07-2015
  slechts 42,99 Euro...

  voor zo'n prijs kan je natuurlijk geen top-kwaliteit verwachten, maar het toestel doet wat de omschrijving belooft.

  voornaamste zwaktes:
  -nogal laag vermogen (1500W); waarom plaatst Campingaz geen brander met een groter vermogen in dit toestel (bv de 3000 W brander van de Carena)?
  -grill-plaat van matige kwaliteit: je kan natuurlijk een grill-plaat van een ander merk kopen... bv de Barbecook plaat van 35 cm (gietijzer, grill profiel langs ene zijde, vlakke plaat langs andere zijde)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • De ideale campinggrill
  Peter, 21-04-2015
  Begin vorig jaar heb ik de Party Grill R aangekocht.

  Dit product is niet echt geschikt om te gebruiken bij de picknick (tenzij je met je auto tot vlak bij de picknickplaats kan rijden).
  Redenen:
  -er is geen draagtas meegeleverd.
  -er is geen voet/steun meegeleverd, zodat het toestel nogal instabiel is als je de kleine R901 cilinder gebruikt (Campingaz handleiding zegt nochtans geschikt voor R901/904/907), het gerbruik van de zwaardere R904/907 is dus aan te bevelen... maar maakt dat het toestel nogal snel te zwaar wordt om mee te nemen op picknick.

  Dit product is echter ideaal om op de camping te gebruiken.
  Wij beschikken over een caravan op een camping in de Ardennen (seizoensplaats), en brengen daar zo'n 45 à 50 dagen per jaar door.
  De Party Grill wordt veelvuldig gebruikt zowel als grill als als fornuis.
  In het verleden kocht ik van Camping Gaz een "adaptateur pour lampe Safari". Deze adapter past rechtstreeks op de blauwe Shell bus (13kg butaan); tegenwoordig Antargaz, met nog slechts 12,5 kg butaan. Op deze adapter kan men de Party Grill R rechtstreeks opschroeven.

  Over een gans seizoen verbruiken wij met onze Party Grill toch bijna een volle fles, wat neerkomt op een gebruik van 100 à 120 uur...
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • ideale campinggril
  Peter, 20-04-2015
  Wij hebben deze drill bij het begin van het vorige zomerseizoen gekocht. Deze grill bevind zich in onze caravan met vaste standplaats in de Ardennen.
  Zo'n 45 dagen per jaar (april tm september) brengen wij in de caravan door.
  Hierbij wordt de Party Grill R veelvuldig gebruikt, dit zowel als grill als als "fornuis".

  Zo'n jaar of 20 geleden heb ik ooit eens een officiele Camping Gaz International adapter gekocht die perfect past op de blauwe Antargaz Butaan fles (B13) en die deze grote bus omvormt in een "R"-bus. De Party grill wordt dus rechtstreeks op deze adapter geschroeft.

  Dank zij deze adapter is het gebruik van de Party Grill R zeer voordelig (zo'n B13 kost in Belgie zo'n 20Euro.

  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief