Campingaz Icetime Plus Extreme 29L koelbox

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz Icetime Plus Extreme 29L koelbox

De Icetime Plus Extreme 29L koelbox van Campingaz is een hoogwaardige passieve koelbox met een zeer goede koelcapaciteit. Met gebruik van extra koelelementen (niet inbegrepen) kan deze koelbox een inhoud van 5°C zeker 30 uur onder de 15°C houden. Daarnaast hebben de koelboxen uit de Icetime Plus Extreme serie een antimicrobiële toevoeging in het plastic, die ervoor zorgt dat de koelbox geen geuren opneemt en geen schimmelgroei kan ontstaan. Deze werking blijft altijd van kracht doordat deze toevoeging ín het plastic geïnjecteerd is en daardoor niet onderhevig is aan slijtage. Het deksel is uitgevoerd met twee bekerhouders.

Specificaties: Campingaz Icetime Plus Extreme 29L koelbox

  • Naam: Icetime Plus Extreme 29L koelbox
  • PLU: 1242677
  • Merk: Campingaz
  • Systeem: Passief
  • Koelcapaciteit: Van 5°C naar 15°C in 30 uur (met gebruik van optionele koelelementen)
  • Inhoud: 29 liter
  • Afmetingen: 40,8 x 32,2 x 46,2 cm (l x b x h)
  • Gewicht: ± 3,9 kg
  • Isolatie: Polyurethaan (PU)
  • Bijzonderheden: Antimicrobiële werking

Recensie: Campingaz Icetime Plus Extreme 29L koelbox

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief