Campingaz Fish Grid visrooster

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
8,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz Fish Grid visrooster

Het Fish Grid visrooster van Campingaz is ideaal voor het bereiden van vis op de barbecue. Op een hete barbecue is het vaak lastig om vis in zijn geheel om te draaien. Dit rooster zorgt ervoor dat de vis intact blijft. Het houten handvat zorgt ervoor dat u de vis eenvoudig omdraait. Het rooster heeft een antiaanbaklaag waardoor de vis makkelijk uit het rooster te halen is. Ook is de Fish Grid hierdoor makkelijker schoon te maken na gebruik. Het visrooster van 28 x 28 cm is geschikt voor drie vissen, maar is ook handig om groente te grillen op de barbecue.

Specificaties: Campingaz Fish Grid visrooster

  • Naam: Fish Grid visrooster
  • PLU: 1203935
  • Merk: Campingaz
  • Afmeting : 28 x 28 cm

Recensie: Campingaz Fish Grid visrooster

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief