Campingaz CV 300 Plus gascartouche

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz CV 300 Plus gascartouche

Campingaz CV 300 met de nieuwe EasyClic aansluiting, hierdoor bevestigt u de gascartouche in een handomdraai.
De brander kan altijd worden losgekoppeld doordat het blikje automatisch sluit. De inhoud is een mengel van 80% butaan en 20% propaan, 240 gram.
Uitsluitend te gebruiken met apparaten van Campingaz.

Specificaties: Campingaz CV 300 Plus gascartouche

 • Naam: CV 300 Plus gascartouche
 • PLU: 1045501
 • Merk: Campingaz
 • Inhoud: ± 240 gram
 • Let op: Uitsluitend te gebruiken bij toestellen van Campingaz

Recensie: Campingaz CV 300 Plus gascartouche

 • gascartouch camping gas
  rinie , 24-08-2017
  campinggas cartouche cv300 isgoed in gebruik makkelijk in te brengen. ik vindt voor zo,n klein busje de prijs wat aan de hoge kant.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief