Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Campingaz 28 Mbar drukregelaar

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz 28 Mbar drukregelaar

Drukregelaar voor de juiste gasdruk

De gasdrukregelaar koppelt de gasfles aan uw gasinstallatie en zorgt voor een constante gasdruk. Deze drukregelaar met slangpilaar is speciaal ontwikkeld voor de navulbare cillinders R901, R904 en R907 van Campingaz. Belangrijk is dat u de drukregelaar afstemt op wat de aangesloten apparatuur nodig heeft.

De geschikte gasflessen zijn verkrijgbaar in onze winkel in Schijndel.

Specificaties: Campingaz 28 Mbar drukregelaar

  • Naam: 28 Mbar drukregelaar
  • PLU: 1045505
  • Merk: Campingaz
  • Gasdruk: 28 Mbar

Recensie: Campingaz 28 Mbar drukregelaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief