Campingaz 2-pits 600-SV kooktoestel

(3)
Niet op voorraad

139,99

108,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Campingaz 2-pits 600-SV kooktoestel

Het 2-pits 600-SV kooktoestel van Campingaz beschikt over de nieuwste technologieën voor betere kookprestaties. Het kooktoestel heeft een handige kap om het apparaat af te sluiten. Ook houdt deze kap geopend de branders uit de wind.

Praktisch apparaat

Het kooktoestel is met behulp van een piëzo-ontsteking aan te maken. De twee krachtige branders kunt u met een knop bedienen. Door het compacte formaat en het lage gewicht is het 2-pits 600-SV kooktoestel ideaal om mee te nemen. Ook is het systeem voorzien van de Stopgaz beveiliging. Allemaal eigenschappen die het een zeer praktisch apparaat maken.

Specificaties: Campingaz 2-pits 600-SV kooktoestel

 • Naam: 2-pits 600-SV kooktoestel
 • PLU: 1188897
 • Merk: Campingaz
 • Branders: 2
 • Brandstof: Gas
 • Geschikt voor: Butaan/propaan
 • Ontsteking: Piëzo-ontsteking
 • Deksel: Staal
 • Afmetingen: 63 x 42 x 13 cm

3 Recensies voor: Campingaz 2-pits 600-SV kooktoestel

 • zeer ontevreden
  vdberg, 22-05-2016
  helemaal geweldig, veilig en lekker ruim. Kunnen twee grote pannen op naast ekaar
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Ontevreden en Onveilig
  Hoff, 10-04-2015
  Wij zijn niet tevreden met het kooktoestel. Ploft bij uit draaien en ploft ook als je het weer aan wilt steken. Ook staat het niet veilig op de campingtafel, het schuift over de campingtafel als je in je pan roert. Wij vinden het geen veilig kooktoestel.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • ontevreden
  i.pelt, 31-07-2014
  Kan niet echt tevreden zijn over dit product.
  Tussen hoog en laag weinig verschil (op lage stand blijf alles volop door koken).
  Ploft bij uit draaien en ploft nog harder (wanneer het toestel nog warm is) bij weer aan steken.
  Kortom het geef mij geen veilig gevoel.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief