CamelBak Stoaway drinkzak

Schrijf een review

Op voorraad

49,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: CamelBak Stoaway drinkzak

Zorg dat het water in uw drinkreservoir perfect op temperatuur blijft met de CamelBak Stoaway drinkzak. Speciaal voor outdoor activiteiten in extreem warme of koude omstandigheden is deze drinkzak volledig geïsoleerd. De Stoaway is makkelijk te bevestigen aan een rugzak of in een rugzak op te bergen. Deze drinkzak is verkrijgbaar in twee verschillende formaten.

Volledig geïsoleerd drinksysteem

Om ervoor te zorgen dat het water op temperatuur blijft zijn het omhulsel van de drinkzak, de drinkslang en het mondstuk geïsoleerd. Dit resulteert in een volledig geïsoleerd drinksysteem. Het 4 mm dikke materiaal zorgt ervoor dat de drinkzak de meest uitdagende weersomstandigheden aan kan. Dit voorkomt bevriezing van het water in de winter of het warm worden van water op een hete zomerdag.

Makkelijk schoon te houden

De Stoaway beschikt over dezelfde handige eigenschappen als andere drinkzakken van CamelBak. Zo zorgt de grote draaidop ervoor dat de binnenkant eenvoudig schoon te maken is. Ook is de binnenkant van de drinkzak behandeld om de groei van bacteriën tegen te gaan. Het grote mondstuk is eveneens makkelijk schoon te houden. De kwaliteit van het water blijft daardoor langdurig goed.

Specificaties: CamelBak Stoaway drinkzak

  • Naam: Stoaway drinkzak
  • PLU: 1157356C
  • Merk: CamelBak
  • Inhoud: Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Geschikt voor: Water
  • Maat: 2 liter 3 liter

Recensie: CamelBak Stoaway drinkzak

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief