Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

CamelBak Ergo Hydrolock opzetstuk

Niet op voorraad
8,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: CamelBak Ergo Hydrolock opzetstuk

Wanneer je in beweging bent is het niet altijd makkelijk om uit een waterrugzak te drinken. Doordat je je hoofd schuin moet houden om te drinken verlies je het zicht op de weg of op het parcours. Dit maakt drinken en fietsen tegelijkertijd erg gevaarlijk.

De Ergo Hydrolock

Met het ergonomische koppelstuk van CamelBak is dat verleden tijd. De Ergo Hydrolock zorgt ervoor dat je ten allen tijden je hoofd recht kan houden om te drinken. De hoek van 90 graden zorgt ervoor dat je gewoon rechtdoor kunt blijven kijken en toch onder een ideale hoek het mondstuk kan bedienen.

Specificaties: CamelBak Ergo Hydrolock opzetstuk

  • Naam: Ergo Hydrolock opzetstuk
  • PLU: 1188455
  • Merk: CamelBak
  • Materiaal: 100% Siliconen
  • Geschikt voor: Big Bite Valve

Recensie: CamelBak Ergo Hydrolock opzetstuk

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief