ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

CamelBak Bottle Brush Kit schoonmaakset

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: CamelBak Bottle Brush Kit schoonmaakset

Om uw CamelBak drinkfles zo schoon mogelijk te houden gebruikt u de Bottle Brush Kit van CamelBak.

Schoonmaakkit van CamelBak

Deze schoonmaakkit maakt het reinigen van u drinkfles nog eenvoudiger. Het bevat een borstel met een afgeronde punt waarmee u uw drinkreservoir grondig schoon kunt maken. De afgeronde punt van de borstel zorgt ervoor dat er niets wordt beschadigd. Daarnaast zit er ook een klein flexibel borsteltje bij om het rietje en de bite valve van de fles te reinigen.

Specificaties: CamelBak Bottle Brush Kit schoonmaakset

  • Naam: Bottle Brush Kit schoonmaakset
  • PLU: 1203577
  • Merk: CamelBak
  • Geschikt voor: CamelBak drinkflessen

Recensie: CamelBak Bottle Brush Kit schoonmaakset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief