2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

CamelBak Antidote Reservoir drinkzak

Niet op voorraad
39,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: CamelBak Antidote Reservoir drinkzak

Ga altijd voorbereid op pad met de Antidote Reservoir drinkzak van CamelBak. Deze drinkzak past perfect in een rugzak.

Makkelijk te reinigen drinkzak

De Antidote Reservoir drinkzak heeft een eenvoudig te openen deksel. Met een kwartslag is de drinkzak geopend en kan deze gevuld worden. Ook kan de drinkzak stevig gesloten worden waardoor dit model waterdicht is. De grote opening maakt het mogelijk om de drinkzak met de hand te reinigen. Met een schone drinkzak zorgt u ervoor dat het drinkwater goed van kwaliteit blijft.

Quick link systeem

Door middel van de drinkslang kunt u tijdens uw outdoor activiteiten drinken. De slang is met het quick link systeem makkelijk aan de drinkzak te bevestigen. Het mondstuk is goed af te sluiten waardoor er geen water lekt.

Minder beweging

Deze drinkzak is ideaal voor outdoor sporters, zoals mountainbikers en wandelaars. Het is van groot belang om met voldoende water op pad te gaan, zeker tijdens een lange tocht. De scheidingswand in de zak zorgt ervoor dat de vloeistof nauwelijks beweegt in de rugzak. Dit maakt het comfortabeler om de drinkzak in uw rugzak te dragen.

Specificaties: CamelBak Antidote Reservoir drinkzak

  • Naam: Antidote Reservoir drinkzak
  • PLU: 1157360
  • Merk: CamelBak
  • Inhoud: 2 liter
  • Afmetingen: 34,3 x 20,3 cm (l x b)
  • Gewicht: ± 180 gram
  • Materiaal: Polyurethaan

Recensie: CamelBak Antidote Reservoir drinkzak

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief