Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Klean Kanteen Café Cap drinkfles dop

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Klean Kanteen Café Cap drinkfles dop

De Klean Kanteen Café Cap drinkfles dop sluit uw fles af en zorgt ervoor dat er geen drinken meer kan lekken. De dop is passend op de meeste Klean Kanteen Wide drinkflessen. Na gebruik kunt u de dop eenvoudig af spoelen en de dop is vaatwasserbestendig.

Specificaties: Klean Kanteen Café Cap drinkfles dop

  • Naam: Café Cap drinkfles dop
  • PLU: 1242389
  • Merk: Klean Kanteen
  • Afmetingen: 52,4 x 66 mm (h x b)
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Geschikt voor vaatwasser: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: ± 60,5 gram

Recensie: Klean Kanteen Café Cap drinkfles dop

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief