Cabanon Manga Comfort vouwwagen 2023

Alleen in Schijndel
  1. Verzending binnen 1-2 werkdagen
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

De getoonde prijzen voor deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen!

De Cabanon Manga Comfort vouwwagen maakt zijn naam waar. Tijdens uw verblijf geniet u van hetzelfde comfort als thuis door de bermkeuken en aangename slaapruimtes. Hierdoor komt u helemaal tot rust tijdens uw vakantie.

Ruime bagageruimte

Als u veel kampeerspullen mee wilt nemen, is dat geen probleem. Deze wagen biedt ontzettend veel ruimte voor al uw bagage. Na het opzetten van de vouwwagen, kunt u deze spullen kwijt in de tentorganizer of in de optionele ondertentjes. Daarnaast is de vouwwagen vlot opgezet. Zo kunt u snel al uw spullen uitpakken en genieten van uw vakantie.

Slaapcomfort

Laad uzelf weer helemaal op in het comfortabele bed met schuimrubberen matras. De Manga Comfort is voorzien van twee 2-persoons slaapruimtes en biedt dus slaapplekken voor 4 personen. Door ondertentjes te plaatsen kunt u echter 4 extra slaapplekken creëren. In de slaapruimte krijgt u voldoende frisse lucht door het ventilatieraam met afdekklep. Deze ventilatie in combinatie met de verduisterde ruimte zorgt voor een uitstekende nachtrust. Dankzij het symmetrisch uitklapsysteem komen de tentdoeken niet tussen uw matrassen. Hierdoor worden uw matrassen niet nat als u de wagen op- of afbouwt tijdens regenbuien.

Uitstekende ventilatie

De leefruimte van de Manga Comfort is zeer groot. Deze kan echter worden uitgebreid door een zonneluifel aan de vaste luifel vast te maken. Dankzij het ventilatieraam is er ook een frisse luchtstroom in de leefruimte aanwezig. Hierdoor is het ook zeer comfortabel om binnen te zitten. Vanwege het horrengaas hoeft u zich geen zorgen te maken om muggen of andere insecten in uw tent.

Easy Pack System en Al-Ko onderstel

De Cabanon vouwwagen is voorzien van een Easy Pack System waardoor u altijd bij uw bagage kunt. Met dit systeem klapt u het tentgedeelte omhoog en wordt de ruimte toegankelijk. Al uw bagage wordt zeer goed ondersteund door een stevig Al-Ko onderstel. Daarnaast zorgen de vier uitdraaisteunen en het neuswiel ervoor dat de wagen stabiel en waterpas staat.

Rijklaarmaakkosten

De prijs van deze vouwwagen is inclusief rijklaar maken, een BOVAG afleveringsbeurt, verwijderingsbijdrage en een demonstratie van de werking van de vouwwagen.


Specificaties:

Merk Cabanon
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen voortent b x d in cm 440 x 270 cm
Afmetingen wagentent b x d in cm 440 x 270 cm
Keuken Standaard bermkeuken
Laadgewicht in kg 382 kg
Ledig gewicht in kg 368 kg
Materiaal grondzeil Bisonyl
Maximaal aantal personen 8 personen
Maximaal totaal gewicht in kg 750 kg
Standaard aantal personen 4 personen
Totale afmetingen in cm 630 x 440 x 210 cm
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Type velgen Stalen velgen
Wielmaat in inches 13 inch
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Afmetingen slaapplaatsen l x b in cm 210 x 145 cm
Inclusief Geremd onderstel, Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, V-dissel, Verlengd afdekzeil, Voortent
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal wanden Katoen
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Luifel aan voortent, Ondertent, Reservewiel, Schokbrekers, Tempo 100 keuring
SKU 132340-62805-

Recensies:

5 / 5
1 recensie
super vouwwagen
Heel fijne vouwwagen zeker met kinderen. Die kunnen een eigen slaapcabine hebben onder de vouwwagen.