Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Cadac CA500 drukregelaar en slang

Op voorraad

19,95

14,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Cadac CA500 drukregelaar en slang

De Cadac CA500 drukregelaar en slang past op de Cadac CA500 gascartouches. De slang heeft een lengte van 60 cm en is geschikt voor alle alle Cadac apparaten met een schroefaansluiting. Met de drukregelaar zorgt u ervoor dat de gastoevoer goed verloopt.

Specificaties: Cadac CA500 drukregelaar en slang

  • Naam: CA500 drukregelaar en slang
  • PLU: 1120827
  • Merk: Cadac
  • Gewicht: ± 400 gram
  • Afmetingen: 60 x 5 x 2 cm (l x b x h)

Recensie: Cadac CA500 drukregelaar en slang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief