Wilson Burn 100 LS tennisracket orange

Op voorraad

200,00

179,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Wilson Burn 100 LS tennisracket orange

Het Wilson Burn 100 LS tennisracket is een power racket en is lichter dan de Wilson Burn 100 CV. De Wilson Spin Effect technologie zorgt ervoor dat het snarenbed meer spin aan de bal meegeeft, waardoor de bal sneller stuitert en ruimer over het net gaat.

Specificaties: Wilson Burn 100 LS tennisracket orange

  • Naam: Burn 100 LS tennisracket orange
  • PLU: 1289878C
  • Merk: Wilson
  • Type racket: Power
  • Gewicht: ± 283 gram
  • Bladgrootte: 645 cm²
  • Snarenpatroon: 18 x 16
  • Gripmaat: 1 2 3

Recensie: Wilson Burn 100 LS tennisracket orange

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief