DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Brand Rasta uitbouw

(1)
Op bestelling
Vanaf:

488,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brand Rasta uitbouw

Met een Rasta uitbouw aan de Brand voortent breidt u de beschikbare ruimte uit met een extra 125 cm. Ideaal als slaapplek, bergruimte, keuken of schuurtje. De Rasta uitbouw is aan de rechterzijde van te voortent te koppelen. Qua kleur passen ze bij veruit de meeste Brand voortenten.

Met deur en groot raam
De Rasta modellen zijn voorzien van een deur aan de rechterzijde. Hierdoor is de uitbouw nog praktischer te gebruiken als schuur of bergruimte. De uitbouw is voorzien van een groot raam met horrengaas aan de bovenzijde Het raam wordt afgedekt door een oprolbare, ondoorzichtige en lichtdoorlatende folie welke met ritsen is af te sluiten.

Waterdichte aansluiting
Door de speciale ritstechniek blijft de constructie weersbestendig, ook al wordt de originele zijwand bij plaatsing van een uitbouw verwijderd. Het dak en de wanden van de Brand uitbouw zijn volledig afwasbaar. Het dak is aan de buitenzijde gecoat. Optioneel zijn een tussenwand met deurrits, een slaapcabine en regengoten verkrijgbaar.

De uitbouw van Brand is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk:
Rasta 240: uitbouw met deur, geschikt voor type Siena
Afmetingen: 230 x 125 cm

Rasta 280: uitbouw met deur, geschikt voor type Palazzo L en Tarifa 280
Afmetingen: 270 x 125 cm

Rasta 280 RG: uitbouw met deur, geschikt voor type Riogrande
Afmetingen: 270 x 125 cm

Voor vrijwel iedere Brand voortent met een bouwjaar na 1985 is een uitbouw verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Voor de volgende modellen is geen uitbouw mogelijk: Supra, Capri S, Arcade TL, Luxus, Nomada S, Opal XL, Magellan, Galaxy 350, Xpress en Avanti.

Verkeerd bestelde modellen zijn geheel voor uw eigen risico.
Een uitbouw in een ongeopende verpakking kan onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de uitbouw opgezet? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Specificaties: Brand Rasta uitbouw

 • Naam: Rasta uitbouw
 • PLU: 1036519C
 • Merk: Brand
 • Diepte: 230, 270 of 290 cm
 • Dak: Synthetisch, aan de buitenzijde gecoat
 • Wand: Synthetisch
 • Frame: Staal, Ø 22 x 1 mm
 • Raamafdekking: Met rits afsluitbaar
 • Voorraad: Deze uitbouw wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!
 • Uitvoering: Rasta 240 Rasta 280

Recensie: Brand Rasta uitbouw

 • Rasta 240 uitbouw.
  Bart Van de Cruys, 22-01-2017
  Ik had eerst via mail info gevraagd i.v.m. het juiste model voor mijn tent. Zeer snel antwoord gekregen. Uitbouw online besteld en alles wat betreft betaling en levering correct verlopen volgens afspraak. Zeer tevreden.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief