Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Brand Solair voortentluifel

Op bestelling
Vanaf:

344,40

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brand Solair voortentluifel

De Solair voortentluifel van Brand is een universele zonneluifel voor gebruik aan de voortent én aan de caravan. De Brand Solair is een ideale uitbreiding voor de voortent en zorgt voor een comfortabele schaduw op zonnige campingplekken.

Perfecte pasvorm

De Solair wordt direct onder de petluifel bevestigd met een speciale klemmenset. Door deze beugels wordt de zonneluifel optimaal aan de voortent gekoppeld. De drie speciale klemmen worden op de framehoeken bevestigd en zorgen voor stabiliteit. Onder de petluifel zorgen twee dwarsliggers voor een uitstekende pasvorm.

Universeel

De Brand voortentluifel is universeel te gebruiken aan voortenten met een omloopmaat tot 1025 cm. Het voortentframe past aan nagenoeg alle voortenten met een petluifel.

Oprolbaar onder de petluifel

De Solair kan, als deze niet gebruikt wordt, opgerold worden opgeborgen onder de petluifel. Daar is de zonneluifel beschermd tegen wind en regen. De Brand Solair is door zijn constructie en het gebruikte materiaal namelijk niet geschikt voor intensieve en langdurige belasting.

Gecoat tentdoek

De Solair voortentluifel is licht van gewicht, afwasbaar en weerbestendig doordat het dak geheel synthetisch en aan de buitenzijde gecoat is.

Rechtstreeks aan de caravan

De Brand Solair is voorzien van een extra tentpees waarmee de voortentluifel direct aan de caravan gebruikt kan worden.

Omloopmaat opmeten

Bij het bestellen van deze voortentluifel is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Voortentluifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de voortentluifel aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Deze voortentluifel wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de actuele levertijd!

Specificaties: Brand Solair voortentluifel

 • Naam: Solair voortentluifel
 • PLU: 1036797C
 • Merk: Brand
 • Diepte: 240 cm
 • Omloopmaat: 824 - 1025 cm
 • Geschikt voor: Universeel voor voortenten en vouwwagens met petluifel
 • Dak: Lichtgewicht gecoat tentdoek
 • Wand: Lichtgewicht gecoat tentdoek
 • Frame: Staal, Ø 22 x 1 mm
  1 dakligger, 3 staanders, 3 bevestigingsdelen en 2 dwarsliggers
 • Kleur: Grijs
 • Gewicht gemiddelde maat: 16 kg
 • Inclusief: Bevestigingshoezen, scheerlijnen en haringen
 • Opties: Luxe scheerlijnset
 • Bijzonderheden: Ook rechtstreeks aan de caravan te gebruiken
  Niet geschikt voor langdurige en intensieve belasting
 • Omloopmaat meten: Download handleiding
 • Voorraad: Deze voortentluifel wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!
 • Maat: 08 (824 - 849 cm) 09 (850 - 876 cm) 10 (877 - 897 cm) 11 (898 - 917 cm) 12 (918 - 938 cm) 13 (959 - 977 cm) 14 (1002 - 1025 cm) 21 (939 - 958 cm) 31 (978 - 1001 cm)

Recensie: Brand Solair voortentluifel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief