Brand Riogrande voortent

Op voorraad
Vanaf:

1599,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brand Riogrande voortent

De Riogrande is al jaren een populaire klassieker onder de voortenten. Brand heeft deze voortenten in twee dieptematen: 240 cm en 280 cm. De Riogrande voldoet helemaal aan de hedendaagse eisen; frisse nieuwe kleuren, uitgerust met Comfort ramen en voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Voor permanent en seizoensgebruik

De Brand Riogrande is uitermate geschikt om het hele seizoen te gebruiken; afwasbaar, alle ramen geblindeerd, standaard met luifelversterking, bevestiging van regengoten mogelijk en rondom voorzien van sterke afspanpunten.

Flexibel in te delen

De beide helften van de voorwand zijn om te wisselen. Daardoor kan er gekozen worden om de deur uiterst rechts of links van het midden te plaatsen. Ook in de zijwanden is een deur te creëren.

Ruimte en zicht

De Riogrande voortent heeft een diepte van maar liefst 280 cm. Het gevoel van ruimte wordt daarbij nog versterkt door de Panorama Comfort ramen die een optimaal zicht rondom bieden. Het verschil met de 240 versie is natuurlijk de diepte, maar het grote voordeel van de 240 is dat deze versie een een verplaatsbare deur heeft.

Ten Cate All Season

De Riogrande is volledig gemaakt van synthetisch, gecoat Ten Cate All Season. Daardoor is de voortent afwasbaar. Het dak is aan de binnenzijde bedrukt en zorgt voor minder condensvorming. De wanden zijn aan de buitenzijde voorzien van een print.

Metallic gecoat dak

De metalliek coating van het dak zorgt ervoor dat de Riogrande vele jaren beschermd is tegen invloeden van zon en weersomstandigheden.

Panorama Comfort ramen

Alle ramen in de Brand Riogrande zijn voorzien van met ritsen afsluitbare raamblinderingen. In de zijwanden zijn nu Panorama-Comfort-Ramen aangebracht. Deze ramen bieden uitstekende ventilatiemogelijkheden door het grote ventilatiepaneel.

Complete uitvoering

De Brand Riogrande wordt geleverd met gordijnen, runners en een textiel pees voor het SHS systeem. Standaard worden ook tochtstrook, wielflap, haringen en scheerlijnen bijgeleverd.

Omloopmaat opmeten

Bij het bestellen van deze voortent is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Voortenten in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de voortent aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige maten of frames worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: Brand Riogrande voortent

 • Naam: Riogrande voortent
 • PLU: 1171957C
 • Merk: Brand
 • Diepte: 240 cm
 • Omloopmaat: 799 - 1095 cm
 • Dak: Ten Cate All Season inclusief metallic coating
  Binnenzijde decoratief bedrukt
  Gereduceerde condensvorming
 • Wand: Ten Cate All Season inclusief coating
  Afwasbaar
 • Frame: Staal Ø 28 x 1 mm inclusief PowerGrip en luifelversterking
  Staal Ø 32 x 1,5 mm inclusief luifelversterking
  Aluminium Ø 32 x 1,5 mm inclusief luifelversterking
 • Ritsen: YKK ritsen
  Alle zware ritsen en de ritsen in de zijwanden zijn afgedekt
 • Raamafdekking: Ja, afsluitbaar met rits
 • Tentdelen: Maat 07 t/m 15: 5
  Maat 16: 9
 • Framedelen: Maat 07 t/m 09: 3 staanders, 3 dakliggers
  Vanaf maat 10: 5 staanders, 5 dakliggers
 • Kleur: Antraciet/grijs
 • Gewicht gemiddelde maat: Maat 10: 57 kg
 • Inclusief: Gordijnen, tochtstrook, wielflap, haringen en scheerlijnen
 • Uitbouw mogelijk: Ja, De Brand Rasta 280 RG uitbouw is geschikt voor de Riogrande voortent
 • Voorraad: Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige maten of frames worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!
 • Diepte: 240 280
 • Omloopmaat: 08 (824 - 849 cm) 09 (850 - 876 cm) 10 (877 - 897 cm) 11 (898 - 917 cm) 12 (918 - 938 cm) 13 (959 - 977 cm) 14 (1002 - 1025 cm) 15 (1052 - 1075 cm) 16 (1076 - 1095 cm) 21 (939 - 958 cm) 31 (978 - 1001 cm) 41 (1026 - 1051 cm)
 • Frame: Staal Ø 28 x 1 mm

Recensie: Brand Riogrande voortent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief