Brand Parasol XL voortentluifel

Op bestelling
Vanaf:

558,60

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brand Parasol XL voortentluifel

De Brand Parasol XL voortentluifel is een zonneluifel die op vrijwel iedere voortent met een petluifel past. De zonneluifel beschermt tegen zon en wind. Geeft een verkoelende schaduw en vergroot de leefruimte met maar liefst 240 cm. Met de speciale klemmenset past de voortentluifel perfect aan de voortent en steekt deze strak onder de petluifel door.

Uitritsbare zijwanden

De Parasol XL wordt standaard geleverd met twee afritsbare zijwanden. De luifel kan met één, twee of zonder wanden gebruikt worden. De zijwanden zijn grijskleurig en gemaakt van lichtgewicht gecoat tentdoek. Beide zijwanden zijn uitgerust met een groot raam en een spatflap.

Universeel

De Brand voortentluifel is universeel te gebruiken aan vrijwel alle voortenten met een petluifel. Het speciale voortentframe garandeert een stabiele en optimaal passende constructie. Geschikt voor omloopmaten tot 1025 cm.

Perfecte pasvorm

De Parasol XL steekt naadloos onder de petluifel uit. De speciale bevestigingsset zorgen dat de voortentluifel perfect gekoppeld wordt aan de voortent. Drie speciale beugels vormen de basis voor een stabiele montage en worden aan de framehoeken van de voortent vastgemaakt. Extra dwarsliggers onder de petluifel zorgen voor een perfecte pasvorm.

Rechtstreeks aan de caravan

De extra tentpees waarmee de Parasol XL is uitgerust zorgt dat de voortentluifel ook rechtstreeks aan de caravan gebruikt kan worden.
De zijwanden kunnen aan de caravan niet gebruikt worden.

Lichtgewicht en gecoat

Het materiaal van het dak en de wanden is geheel synthetisch en aan de buitenzijde gecoat. Hierdoor is de Parasol XL licht van gewicht, afwasbaar en weerbestendig.

Oprolbaar bij seizoensgebruik

De zonneluifel is door zijn constructie en het gebruikte materiaal niet geschikt voor intensieve en langdurige belasting. Daarom is het enorm handig dat de luifel kan worden opgerold en opgeborgen onder de petluifel. Daar is de voortentluifel beschermd tegen regen en wind.

Specificaties: Brand Parasol XL voortentluifel

 • Naam: Parasol XL voortentluifel
 • PLU: 1036775C
 • Merk: Brand
 • Eigenschappen: Met raam
 • Diepte: 240 cm
 • Materiaal wanden: All Season
 • Materiaal dak: All Season
 • Materiaal stokken: Staal
 • Inclusief: Haringen, Scheerlijnen, Zijwand(en)
 • Gewicht (gemiddelde maat): ± 22,9 kg
 • Kleur: Lichtgrijs/antraciet
 • Artikelnummer: V8PARAXL
 • Verkeerd gemeten maten: Meten is geheel voor uw eigen risico. Luifels en (voor)tenten in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is deze aangeschoven geweest? Dan zijn wij genoodzaakt minimaal de waarde vermindering in rekening te brengen.
 • Speciale bestelling: Dit product wordt speciaal voor u besteld. Het valt daarom niet onder de zichttermijn en kan derhalve niet worden geretourneerd.
 • Afwijkend verzendtarief: N.v.t.
 • Omploopmaat: 08 (824 - 849 cm) 09 (850 - 876 cm) 10 (877 - 897 cm) 11 (898 - 917 cm) 12 (918 - 938 cm) 21 (939 - 958 cm) 13 (959 - 977 cm) 31 (978 - 1001 cm) 14 (1002 - 1025 cm)

Recensie: Brand Parasol XL voortentluifel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief