Brand Mistral storm afspanset

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brand Mistral storm afspanset

De bekende, over de voortent liggende, stormbanden hebben als nadeel dat ze door wrijving het dakmateriaal kunnen beschadigen. Geïntegreerde stormbanden kunnen weer stiknaden en tentdoek onnodig belasten
Brand heeft daar een nu een oplossing voor; de Mistral afspanset.

Bevestiging aan de framepennen
Doordat de spanriem van de Mistral stormband met een speciaal ontwikkelde kunststofadapter over de framepennen wordt bevestigd, worden rukwinden die de tent omhoog zouden drukken, door de tentstokken én de storm afspanset opgevangen.
De Mistral storm afspanset past op elke luifel of voortent met framepennen.

Verdeeld krachten over het frame
De nieuwe constructie van de Brand Mistral heeft als voordeel dat de kracht van een rukwind verdeeld wordt over de hele tent En dus niet alleen de voorkant van de tent of de plek waar de geïntergreerde stormband bevestigd zit.

Compleet geleverd
De Mistral set bestaat uit 2 afspanriemen, 2 PVC afdekkapjes, 2 stalen spanveren en 2 ankerharingen.

Specificaties: Brand Mistral storm afspanset

 • Naam: Mistral storm afspanset
 • PLU: 1081566
 • Merk: Brand
 • Inclusief: 2 afspanriemen, 2 PVC afdekkapjes, 2 stalen spanveren en 2 ankerharingen

Recensie: Brand Mistral storm afspanset

 • Storm afspanset.
  Annie Ridder, 28-03-2016
  Gebruiksgemak weet ik nog niet. Het gaat vanmiddag stormen. Dus we zullen zien. Hoop dat alles blijft staan. Verder was alles keurig verzorgd. Ik woon drie hoog. Normaal moet ik naar beneden toe. Maar deze bezorger bracht het pakketje keurig boven.
  Vr. Gr. Annie Ridder.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief