Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Brand Castello 240 voortent

Op bestelling
Vanaf:

2175,60

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brand Castello 240 voortent

De Brand Castello voortent is een hoogwaardige seizoensvoortent. Deze zeer degelijke chalet voortent beschikt over degelijke materialen, vele ventilatiemogelijkheden en een praktische petluifel rondom. Allemaal eigenschappen die bijdragen aan het comfort op de camping.

Zeer stevig Ten Cate materiaal

Deze 240 cm diepe voortent zorgt voor een flinke uitbreiding van het kampeeroppervlak. Handig om ook comfortabel binnen te kunnen zitten als de weersomstandigheden wat minder zijn. Het degelijke Ten Cate tentmateriaal maakt de voortent zeer stevig. Bovendien is het dak gemaakt van tweezijdig gecoat PVC materiaal. Vuil hecht zo minder makkelijk aan het oppervlak en de tent is eenvoudiger weer schoon te maken. Zo blijft de tent lang in goede conditie. Handig als u langer op dezelfde plaats wilt kamperen.

Voortent met stalen frame

Het stalen frame van de voortent zorgt ervoor dat deze stevig overeind staat. Het frame heeft een dikte van 28 mm en is uitgerust met powergrips. Deze powergrips zijn eenvoudig en zeer stevig vast te zetten.

Vele ventilatiemogelijkheden

Een prettig klimaat in de tent en minimale condensvorming komen ten goede aan het comfort. Daarvoor heeft Brand gezorgd voor vele ventilatiemogelijkheden in de tent, die bij slechter weer makkelijk af te sluiten zijn. In beide zijwanden bevindt zich een klein ventilatieraam, terwijl de voorwand over een groot ventilatieraam beschikt. Tenslotte is er de nokventilatie, die net als de ramen ook afsluitbaar is.

Grote ramen rondom

De Castello voortent beschikt over grote ramen rondom die volledig af te sluiten zijn. Door het doek neer te rollen sluit u de tent volledig af. Ook handig is dat de vier voorwandpanelen verwisselbaar zijn. Zo bepaalt u afhankelijk van uw wensen waar u de deur wilt plaatsen.

Let op: Verkeerd gemeten maat is uw eigen risico

Het is belangrijk om de juiste omloopmaat van uw caravan op te meten voordat u bestelt. Weet u niet hoe u deze moet meten? Download dan hier de handleiding. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze afdeling Voortenten.

Graag willen wij u er op attent maken dat als u een aangeschoven voortent wilt ruilen wij genoodzaakt zijn om 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen. Wij kunnen deze immers niet meer als nieuw verkopen.

Voortenten in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild.

Specificaties: Brand Castello 240 voortent

 • Naam: Castello 240 voortent
 • PLU: 1036589C
 • Merk: Brand
 • Soort: Seizoenstent, Voortent caravan
 • Eigenschappen: Frame met Powergrip systeem
 • Diepte: 240 cm
 • Materiaal wanden: All Season
 • Materiaal dak: PVC
 • Materiaal stokken: Staal
 • Diameter frame: 28
 • Inclusief: Gordijnen, Haringen, Scheerlijnen, Tochtstrook, Wielflap
 • Gewicht (gemiddelde maat): 62
 • Kleur: Grijs/blauw
 • Speciale bestelling: Dit product wordt speciaal voor u besteld. Het valt daarom niet onder de zichttermijn en kan derhalve niet worden geretourneerd.
 • Afwijkend verzendtarief: Voor dit artikel geldt een afwijkend verzendtarief
 • Maat: 10 (877 - 897 cm) 11 (898 - 917 cm) 12 (918 - 938 cm) 21 (939 - 958 cm) 13 (959 - 977 cm) 31 (978 - 1001 cm) 14 (1002 - 1025 cm) 41 (1026 - 1051 cm) 15 (1052 - 1075 cm) 16 (1076 - 1095 cm) 17 (1096 - 1115 cm) 18 (1116 - 1135 cm) 19 (1136 - 1155 cm) GX (vanaf 1156 cm)

Recensie: Brand Castello 240 voortent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief