Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Brabo Winterglove hockeyhandschoenen

Op voorraad

5,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo Winterglove hockeyhandschoenen

Ook als het niet zo heel erg koud is, zijn handen toch snel koud. En met koude handen hockeyen, dat is gewoonweg geen optie. De trillingen schieten door handen en armen en een stick is bijna niet meer vast te houden.

De Brabo Wintergloves zijn zwarte handschoenen die zijn voorzien van antislip materiaal aan de binnenzijde. Zo houdt u voldoende grip op uw stick.

De handschoenen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen; junior, dames en heren.

Specificaties: Brabo Winterglove hockeyhandschoenen

  • Naam: Winterglove hockeyhandschoenen
  • PLU: 1181904C
  • Merk: Brabo
  • Kleur: Zwart
  • Maten: Junior, dames en heren
  • Prijs per: Paar
  • Varieteit: Dames Heren Junior

Recensie: Brabo Winterglove hockeyhandschoenen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief