Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

tot -40%

Brabo Traditional Carbon 80 hockeystick junior

Brabo Traditional Carbon 80 hockeystick junior

Op voorraad

89,95

53,97

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo Traditional Carbon 80 hockeystick junior

De Brabo Traditional Carbon 80 hockeystick is een stick voor de betere jeugdspeler. De stick bestaat voor 60% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en power. Tijdens het slaan van de bal, vindt er bij deze stick minder buiging plaats waardoor de bal meer snelheid krijgt. De shape en de haak zorgen voor maximale balcontrole.

Specificaties: Brabo Traditional Carbon 80 hockeystick junior

  • Naam: Traditional Carbon 80 hockeystick junior
  • PLU: 1314137C
  • Merk: Brabo
  • Junior of senior: Junior
  • Veld of zaal: Veld
  • Hout of kunststof: Kunststof
  • Kromming: 24 mm
  • Materiaal: 60% carbon
  • Lengte: 34 inch 35 inch 36 inch

Recensie: Brabo Traditional Carbon 80 hockeystick junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief