tot -40%

Brabo Traditional Carbon 100 hockeystick junior

Brabo Traditional Carbon 100 hockeystick junior

Niet op voorraad

99,95

59,97

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo Traditional Carbon 100 hockeystick junior

De Brabo Traditional Carbon 100 is een stick voor de betere jeugdspeler die op zoek is naar veel power. De stick bestaat voor 75% uit carbon wat het gemis aan kracht compenseert. De shape en de haak zorgen voor maximale balcontrole.

Specificaties: Brabo Traditional Carbon 100 hockeystick junior

  • Naam: Traditional Carbon 100 hockeystick junior
  • PLU: 1314134C
  • Merk: Brabo
  • Junior of senior: Junior
  • Veld of zaal: Veld
  • Kromming: 24 mm
  • Materiaal: 75% carbon
  • Lengte: 34 inch 35 inch 36 inch

Recensie: Brabo Traditional Carbon 100 hockeystick junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief