tot -40%

Brabo O'Geez Original black orange blue hockeystick junior

Brabo O'Geez Original black orange blue hockeystick junior

Op voorraad

29,95

17,97

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo O'Geez Original black orange blue hockeystick junior

De Brabo O'Geez Original is een soepele veldstick. De stick is van hout gemaakt en daardoor licht van gewicht. De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat er makkelijker meer snelheid kan worden gegeven aan de sleeppush. De stick is geschikt voor verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in het spel.

Specificaties: Brabo O'Geez Original black orange blue hockeystick junior

 • Naam: O'Geez Original black orange blue hockeystick junior
 • PLU: 1314213C
 • Merk: Brabo
 • Junior of senior: Junior
 • Veld of zaal: Veld
 • Kleur: Black
  Orange
  Blue
 • Kromming: 24 mm
 • Materiaal: Hout
 • Lengte: 24 inch 25 inch 26 inch 27 inch 28 inch 29 inch 30 inch 31 inch 32 inch 33 inch 34 inch 35 inch

Recensie: Brabo O'Geez Original black orange blue hockeystick junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief