tot -40%

Brabo O'Geez army white hockeystick junior

Brabo O'Geez army white hockeystick junior

Op voorraad

29,95

17,97

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo O'Geez army white hockeystick junior

De O'Geez van Brabo is een houten veldstick en licht in gewicht. De soepele stick geeft de startende hockeyer het optimale balgevoel om de basistechnieken verder te ontwikkelen. De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat er makkelijker meer snelheid kan worden meegegeven aan de sleeppush. De standaard curve location zorgt voor contrle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal.

Specificaties: Brabo O'Geez army white hockeystick junior

 • Naam: O'Geez army white hockeystick junior
 • PLU: 1314291C
 • Merk: Brabo
 • Junior of senior: Junior
 • Veld of zaal: Veld
 • Kleur: Army
  White
 • Kromming: 24 mm
 • Materiaal: Hout
 • Lengte: 18 inch 21 inch 22 inch 23 inch 24 inch 25 inch 26 inch 27 inch 28 inch 29 inch 30 inch 31 inch 32 inch 33 inch 34 inch 35 inch

Recensie: Brabo O'Geez army white hockeystick junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief