tot -40%

Brabo G-Force TC-7 hockeystick junior

Brabo G-Force TC-7 hockeystick junior

Op voorraad

59,95

35,97

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo G-Force TC-7 hockeystick junior

De Brabo G-Force TC-7 hockeystick is allround veldstick. De stick bestaat voor 40% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Het gebruikte fiberglas zorgt voor uitstekend balgevoel en controle.

Specificaties: Brabo G-Force TC-7 hockeystick junior

  • Naam: G-Force TC-7 hockeystick junior
  • PLU: 1314150C
  • Merk: Brabo
  • Junior of senior: Junior
  • Veld of zaal: Veld
  • Kromming: 24 mm
  • Materiaal: 40% carbon
  • Lengte: 30 inch 31 inch 32 inch 33 inch 34 inch 35 inch 36 inch

Recensie: Brabo G-Force TC-7 hockeystick junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief