tot -40%

Brabo G-Force TC-3 hockeystick junior aqua

Brabo G-Force TC-3 hockeystick junior aqua

Op voorraad

49,95

29,97

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Brabo G-Force TC-3 hockeystick junior aqua

De Brabo G-Force TC-3 is een allround veldstick. De stick bestaat voor 30% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Het gebruikte fiberglas zorgt voor balgevoel en controle. De kromming van 24 mm zorgt voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Het grote oppervlak van de haak zorgt ervoor dat de balaanname makkelijker wordt.

Specificaties: Brabo G-Force TC-3 hockeystick junior aqua

  • Naam: G-Force TC-3 hockeystick junior aqua
  • PLU: 1314164C
  • Merk: Brabo
  • Junior of senior: Junior
  • Veld of zaal: Veld
  • Kleur: Aqua
  • Kromming: 24 mm
  • Materiaal: 30% carbon
  • Lengte: 30 inch 31 inch 32 inch 33 inch 34 inch 35 inch 36 inch

Recensie: Brabo G-Force TC-3 hockeystick junior aqua

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief