Bowls and Dishes BBQ bijbel kookboek

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
29,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Bowls and Dishes BBQ bijbel kookboek

De Bowls and Dishes BBQ bijbel bestaat uit meer dan 200 recepten van Julius Jaspers. De recepten worden door middel van stap-voor-stapfoto's en duidelijke iconen uitgelegd. Hierdoor maakt u eenvoudig zeer uiteenlopende gerechten klaar.

Specificaties: Bowls and Dishes BBQ bijbel kookboek

  • Naam: BBQ bijbel kookboek
  • PLU: 1244071
  • Merk: Bowls and Dishes
  • Auteur: Julius Jaspers
  • ISBN: 9789048832507

Recensie: Bowls and Dishes BBQ bijbel kookboek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief